Tot a punt per l’inici de l’Imagine mSocial 2016

Falten pocs dies perquè comenci l’Imagine mSocial 2016, l’edició en català del programa tecnològic que va néixer l’any 2011 a Silicon Valley de la mà de Xavier Verdaguer.

Cartell Inauguració Imagine mSocial

Al llarg d’aquests darrers mesos, des d’mSocial conjuntament amb Imagine, hem estat confeccionant el programa que tindrà lloc entre els dies 2 i 27 de maig a Barcelona. En aquesta edició, ens hem proposat innovar per millorar la qualitat de vida de les persones i dels col·lectius més vulnerables i en risc d’exclusió de la nostra societat.

Des de l’Imagine mSocial, hem escollit quatre reptes que ens ajudaran a assolir l’objectiu que ens hem plantejat des d’Imagine i mSocial.

Reptes Imagine mSocial 2016Darrera d’aquests grans reptes hi haurà grans institucions que ens han donat la seva confiança: la Fundación ONCE, la Cooperativa SUARA, SUEZ i la Diputació de Barcelona.

L’acte de benvinguda el farem el dilluns 2 de maig a les 18 h a la Capella del Col·legi Major Llull de Barcelona. Per a poder assistir cal que ompliu aquest formulari.  En el marc de l’acte d’obertura, el Doctor Albert Soler, professor de la Universitat de Barcelona i expert en Ramon Llull ens vindrà a parlar del Llull innovador, emprenedor i visionari.

Aquest és el primer Imagine que es fa a Barcelona i en català. Volem que sigui un Imagine mSocial que penetri en la societat barcelonina i catalana i, per aquest motiu, hem preparat un programa que visqui la realitat social de la nostra ciutat.

Esperem comptar amb la vostra presència. Comença l’aventura Imagine a Barcelona!