Arribem al final de la fase de prototipatge

Els dies passen molt ràpid a l’Imagine mSocial 2016 i aquest divendres ja hem arribat al final de la tercera fase, la del prototipatge. Els diferents equips han presentat l’evolució del seu prototip davant de l’staff de l’Imagine mSocial 2016 i també davant del seu client: Fundación ONCE, SUEZ, Cooperativa SUARA i Diputació de Barcelona.

Per la seva banda, l’equip de la Diputació de Barcelona presenta una solució per tal de millorar l’experiència dels treballadors i dels usuaris que assisteixen als serveis socials públics amb l’objectiu de millorar-ne l’eficiència.

Pel que fa a l’equip de la Fundación ONCE, ha presentat l’evolució que han fet els darrers dies amb la seva solució que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones cegues.

L’equip de SUEZ per la seva banda, ens ha presentat el seu prototip que pretén empoderar els joves per a millorar la societat en la que vivim.

Finalment, l’equip de la Cooperativa SUARA, ens va presentar la seva solució digital que té com a objectiu empoderar les persones ateses per atenció domiciliària per a millorar la seva autonomia personal.

Després d’aqueta sessió, els dreamrs han rebut la visita de Manel Sanromà, que ens ha expliat la importància de posar les TIC al servei de les persones, eliminant tota la burocràcia que perjudica l’eficiència.

Posteriorment, l’Anna Sala ens ha presentat el producte que ha ideat per a millorar la vida de les persones al·lèrgiques, l’anAPPhylaxis.

I abans d’anar a dinar, la Nina Roma, una persona amb una malaltia de la pell anomenada epidermòlisi ampul·lar, col·loquialment coneguda com a malaltia de la pell de papallona, ens ha vingut a explicar la seva experiència diària i com s’ho fa per a poder gaudir d’una vida normal.

Fundación ONCE Imagine mSocial 2016

 

 

 

 

 

 

Diputació de Barcelona Imagine mSocial 2016

 

 

 

 

 

 

SUEZ Imagine mSocial 2016

 

 

 

 

 

 

Manel Sanromà Imagine mSocial 2016

 

 

 

 

 

 

 

Anna Sala Imagine mSocial 2016

Nina Roma Imagine mSocial 2016