La Fundació Arrels ens explica la seva tasca social

El matí del dissabte és un bon moment per a què els dreamers segueixin avançant en el seu projecte. Per aquest motiu, els diferents equips de l’Imagine mSocial 2016, van sortir al carrer per a seguir prenent el pols social a la ciutat. Gràcies a aquest treball, els diferents equips poden adaptar millor les solucions que estan desenvolupant a les necessitats reals de les persones.

Fundació Arrels Imagine mSocial 2016

Al llarg de la tarda de dissabte, els equips han fet dues visites que els han ajudat a conèixer de primera mà dues iniciatives molt diferents que tenen com a objectiu ajudar les persones sense sostre. Primer, va ser el torn de l’Andrew Funk i el Marcos que ens van explicar, al bell mig de la plaça Universitat de Barcelona, el seu projecte #HomelessEntrepreneur.

Posteriorment, vam seguir la tarda de visites dirigint-nos a la Fundació Arrels. Durant la nostre visita, vam poder conèixer quins són els serveis que es presten des de l’entitat i quin paper juga en la societat actual i com de necessària és per a moltes persones que dormen al carrer. La Mercè, voluntària del centre, va ser la nostra guia per les instal·lacions del centre i ens agradaria destacar una de les idees clau que va posar sobre de la taula. “Un cúmul de fets inesperats pot portar persones a situacions límit com ara dormir al carrer”.

Andrew Funk Imagine mSocial 2016

Fundació Arrels Imagine mSocial 2016