Enric Morist i Pere Joan Giralt ens visiten

La primera xerrada de dimarts ha estat una de les més intenses que es duen a terme a l’Imagine mSocial 2016. Enric Morist, coordinar de la Creu Roja a Catalunya, ens ha parlat sobre la crisi dels refugiats i els efectes que la guerra està tenint sobre les persones. Aquesta crisi humanitària afecta de forma molt directa a tota la població, però sobretot, als infants. Més tard, Pere Joan Giralt, director de Recursos Humans de la Fundació Pere Tarrés, ha parlat sobre les diferents tipologies de valors.

Barcelona Activa Imagine mSocial 2016

Després Enric Morist Imagine mSocial 2016de dinar, els dreamers han tingut l’oportunitat de fer dues visites molt interessants. La primera ha estat a Barcelona Activa on han pogut aprendre la feina que es fa des d’aquesta agència de desenvolupament econòmic de Barcelona.

Posteriorment, l’Imagine mSocial 2016 ha visitat el servei de teleassistència domiciliària de la Diputació de Barcelona.Aquest servei, tal com ens han explicat, és una eina molt útil per a garantir l’envelliment actiu i una bona qualitat de vida de la gent gran. A dia d’avui, aquest servei ja atén a prop de 70.000 persones.

Pere Joan Giralt Imagine mSocial 2016