Jordi Puigneró Imagine mSocial 2016

J. Puigneró: “Hem de ser productors de solucions TIC”

El dia va començar molt intens pels dreamers de l’Imagine mSocial 2016. La tercera setmana ha començat amb un nou canvi d’ubicació. La setmana passada els participants treballaven des del Col·legi Major Llull mentre que aquesta setmana ho estan fent des del Mobile World Center de portal de l’àngel.

Jordi Puigneró Imagine mSocial 2016

El primer ponent ha estat Jordi Puigneró, secretari per la governança de les Tecnologies de la Informació i a Comunicació de la Generalitat de Catalunya, que ha posat sobre la taula la necessitat de dotar el país de les millors infraestructures TIC per a garantir una plena igualtat de condicions entre tots els ciutadans. A més, Puigneró també ha fet una clara aposta per potenciar els perfils professionals de caràcter tècnic. Segons ha assegurat el secretari, “l’atur dels enginyers TIC a Catalunya està per sota del 5%”.

Posteriorment, ha estat el torn de Carles Agustí, director de govern obert de la Diputació de Barcelona, que ha parlat sobre la connexió entre el govern obert, la transparència i la participació social.

Després de dinar els dreamers de l’Imagine mSocial 2016 s’han dirigit a l’EAP Sardenya on s’han trobat amb el Dr. Albert Casasa, que ha explicat que la tecnologia digital permet apropar el metge a casa de pacients amb mobilitat reduïda.

Albert Casasa Imagine mSocial 2016

 

 

 

 

 

Carles Agustí Imagine mSocial 2016

 

 

 

 

 

EAP Sardenya Imagine mSocial 2016