Vincles és un projecte que vam crear en Josep Maria Miro Pascual i jo a l’Ajuntament de Barcelona, que té per objectiulluitar contra l’aillament i la solitud de la gent gran, usant tecnologia digital.

Imagine i mSocial

Vaig proposar que ens presentessim al Bloomberg Mayor’s Challenge, premiat amb 5 milions d’euros, i el nostre Gerent ens va recolzar. Per incubar el projecte i tenir-lo a temps, vam demanar a Xavier Verdaguer que ens ajudés per mitjà d’Imagine Creativity Center, i juntament amb Fernando García Bernal i Luis Manuel Pérez Serna, vam treballar tot el juliol de 2014 a San Francisco i el Silicon Valley per elaborar el primer prototip, i omplir el formulari de Bloomberg… que finalment va resultar guanyador entre gairebé 200 ciutats d’Europa.

Un any després, Imagine m’ha entrevistat al voltant la meva experiència personal durant aquell mes, i aqui en teniu alguns extractes. Puc dir que l’experiència va ser formativa, potent, estructurant personalment, i que vaig coneixer grans professonals i grans persones, que avui són també bons amics.