Visitem i2cat per conèixer les seves solucions tecnològiques

Dimecres ha estat un dia molt intens. De bon matí, els dreamers han fet un skype amb Jordi Cornet, expert en innovació social, que ens ha explicat el projecte #JovesLab. Aquest projecte d’innovació social té l’objectiu de millorar l’accés dels joves al mercat de treball, sense cap mena de dubte, una de les grans problemàtiques que tenim actualment en la nostra societat.

i2cat Imagine mSocial 2016

Més tard ha estat el torn de Jordi Cornet, director de l’mHealth del Mobile World Capital Barcelona. Cornet, al llarg del seu discurs ens ha parlat sobre el potencial que té la tecnologia aplicada en el món de la salut.

Posteriorment, Jordi Tolrà, director del programa Imagine mSocial 2016, ha explicat als dreamers el projecte Vincles, programa de l’Ajuntament de Barcelona que va ser premiat per la Fundació Bloomberg. Vincles és un sistema informàtic que, aplicat a una tauleta tàctil o dispositiu telefònic, i a través dels cercles de confiança personalitzats, buscar millorar la seguretat i la independència del a gent gran.

Per la tarda, l’Imagine mSocial 2016 ha visitat la Fundació i2cat. Sergi Figuerola, director d’innovació de l’entitat, i Yolanda Lupiáñez, van ser els encarregats de fer-nos conéixer de primera mà la tasca que desenvolupen i les solucions tecnològiques que han ideat per a millorar la vida de les persones.

Jordi Tolrà Imagine mSocial 2016 Josep Miró Imagine mSocial 2016

 

 

 

 

 

Jordi Cornet Imagine mSocial 2016