mSocial, keynote speaker i col·laborador de les Jornades R+D+I Tic Salut i Social a Vic

El Fundador i CEO de mSocial, Jordi Tolrà intervé com a keynote speaker a les Jornades TIC Salut i Benestar organitzades per la Universitat de Vic i TIC Salut a Vic el 29 i 30 de setembre de 2016. 

mSocial, keynote speaker i col•laborador de les Jornades R+D+I Tic Salut i Social a Vic

La sessió compta també amb Javier Creus, d’Ideas for Change,impulsor de l’economia col·laborativa en l’àmbit tecnològic, i serà presentada pel periodista Lluis Marquina, director i presentador del programa Generació Digital de TV3.

Més de 300 professionals, empresaris, investigadors i representants de l’administració pública participen en l’encontre, que s’organitza a Vic després de fer-se en els darrers cinc anys a Girona. Vic s’erigeix així en capital de referència al voltant de la reflexió entorn l´ús que la medicina, la salut, el benestar social i els serveis socials poden fer de les TIC, en especial la tecnologia digital, per millorar la qualitat de vida de les persones.

Tolrà llançarà idees al voltant de com conquerir “la darrera frontera que ha de creuar la tecnologia digital” que-afirma- “és l’àmbit de la inclusió i el benestar social,”. La intervenció aportarà exemples de bona pràctica que demostren que és un aspecte clau en el desenvolupament de les societats actuals i alhora també un espai de negoci incipient.

mSocial organitza també l’esdeveniment b2b de les Jornades, un espai de networking creat per facilitar que els participants es coneguin, intercanviïn idees i projectes i puguin fer negocis.

Aquestes Jornades han despertat un gran interès entre la comunitat que treballa en aquest sector emergent. Hi ha més de 170 comunicacions presentades i el nombre d’inscrits és el més gran assolit fins ara.

Les Jornades tenen per objectiu potenciar la visibilitat dels agents clau del sector, les TIC aplicades a l’àmbit de la Salut i el Benestar Social i, al mateix temps, constituir una plataforma per a la transferència de coneixement que, fonamentada en la identificació de les necessitats de la demanda, permeti alinear el món de la recerca, l’empresa i l’assistència per convergir en solucions de més alt valor afegit.

El programa compta amb prestigiosos ponents com ara el Francesc Graus de l’Hospital Clínic de Barcelona, Dave de Bronkart, Joan Ganyabens, o la professora Begoña Roman. Les jornades s’organitzen en el marc de l’Euroregió Catalunya-Pirineus, amb destacada presència de personalitats nordcatalanes i occitanes.

El Conseller de Salut de la Generalitat, Antoni Comín i l’Alcaldessa de Vic, Anna Erra participen en la Cloenda de les Jornades, el divendres 30 a les 13.45h. El Secretai d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Francesc Iglésies, participa en la inauguració el dijous 29.