Breu resum de la tasca que desenvolupem

El mes de juliol arriba a la fi però les activitats continuen al Welcommon. Gràcies a la iniciativa dels voluntaris i la il·lusió dels refugiats totes les activitats marxen a la perfecció: Anglès, Crosfit, Esport, Teràpia Ocupacional, Ioga, Classes d’Ordinador, Escacs, Manualitats i Teatre per integrar les emocions. També hem començat classes de francès per als infants de la comunitat africana del Welcommon i els de famílies que han demanat ser re localitzades a França, Bèlgica o Suïssa. 

JORNADA DE PLATJA

L’excursió a la platja prop d’Atenes fa el dia a dia del centre més esperançador i motivador. Mentre els nens frueixen amb el bany, i alguns adults també, altres aprofiten per petar la xerradeta amb nosaltres, i així ens coneixem millor. L’excursió, amb metro i tramvia, suposa una preparació logística de certa dimensió (som molts de colla i cal posar-hi els cinc sentits) però la col·laboració de tothom és exemplar.

CELEBREM EL DIA DE L’AMISTAT 

Refugiats i voluntaris hem anat a comprar especialitats africanes, àrabs, d’Afganistan… Cuiners d’aquests països ho han preparat tot molt bé i els infants del Centre han ajudat a fer polseres amb unes boniques roses. A l’entrada, un photocall per recordar la festa. I al final, música i ball. Quina gran festa! Gràcies a tothom! Un diumenge rodó!

 

VALORACIÓ INTERMITJA

Els voluntaris catalans de l’Equip de juliol del Projecte Xeflis ACSAR mSocial hem fet stop per unes hores per avaluar les activitats engegades, els primers resultats, impactes, estudiar errors i objectius de millora, i en definitiva, adaptar-nos millor a les necessitats reals dels refugiats i aprendre de l’experiència. Què diu l’avaluació? Estem feliços, contents dels primers impactes, cansats físicament i amb moltes ganes de seguir empenyent per encara millors activitats i resultats. Seguim!